Kamp welpen: redden ze de jungle?

Het (zomer)kamp van de welpen zit er weer op. Is het ze gelukt om de jungle te redden?

Jungle Jim: het hoofdkarakter
Jungle Jim is bioloog en woont al jaren in de jungle. Daar bestudeert hij alles wat leeft en beweegt. Hij kan zelfs met dieren praten. In die jungle wonen ook, Baloe, Mang, Hathi, Sahi, Tavi, Marala, Khaa en Mor. Jungle Jim is een groot liefhebber van de natuur en bestudeert de natuur op een manier dat hij deze niet verstoort. Hij heeft respect voor alle dieren van strontvlieg tot olifant. Jungle Jim is gekleed in een soort safari outfit met strohoed, beige broek en blouse. Eventueel een verrekijker en stalen flesje voor water. Hij is overenthousiast type. Te vergelijken Freek Vonk en Pierre Wint qua enthousiasme.

Het probleem
Een rijke zakenman uit Amerika is met graafmachines aangekomen en stropers stropen alle dieren weg. De rijke zakenman wil graag een groot hotel bouwen en safari tochten gaan houden door de jungle. Daarvoor moet wel een gebied ter grote van minstens 4 voetbalvelden plat. Voor het grote hotel met zwembad. Ook komen er grote verharde wegen midden door de jungle, zodat de toeristen op safari kunnen.

Gelukkig kunnen de welpen helpen om de plannen van deze zakenman te dwarsbomen. Door handtekeningen in te zamelen en mooie tekeningen te maken van de dieren. Zo overtuigen ze de zakenman en redden de jungle.
Bekijk alle foto’s van het kamp.

Your comment