Sponsoren

Scouting David G. Alford bestaat al ruim 75 jaar en is een actieve vereniging uit Vorden met ongeveer 100 leden. Wekelijks komen welpen, scouts, explorers en roversscouts samen om het scoutingspel te spelen. We bieden leden afwisselende en actieve activiteiten aan, waarmee ze het beste uit zichzelf kunnen halen. Dit alles in en rondom de mooie omgeving van ons clubhuis. 

De vier kernwaarden van onze vereniging:

1) Vrijwillige inzet

Jongeren krijgen bij scouting op relatief jonge leeftijd de kans om verantwoordelijke vrijwilligerstaken op zich te nemen. In een veilige omgeving kunnen scouts werken aan allerlei vaardigheden als leiding geven, communiceren en samenwerken met anderen. Onze vereniging draait volledig op vrijwilligers!

2) Maatschappelijke betrokkenheid

Discipline, samenwerken en oog hebben voor de iedereen in de samenleving – traditionele scoutingwaarden – zijn belangrijk binnen onze groep. Zo zijn wij o.a. betrokken bij de 4 mei herdenking, koningsdag en diverse ondersteunende activiteiten bij lokale initiatieven in Vorden. 

3) Pedagogische waarde

Bij scouting leren de leden door te doen. De scoutingmethode geeft kinderen en jongeren de ruimte om te leren en hun eigen ontwikkeling vorm te geven.

4) Jeugd & natuur

De natuur is een essentieel en onderscheidend kenmerk van scouting. Scouts leren spelenderwijs de natuur om zich heen kennen en waarderen. Vanuit ons bos rond de Kieftskamp hebben we hier alle mogelijkheden voor.

Dank aan onze sponsoren

Ons sponsoren?

Ook bijdragen aan onze groep? Dat kan op verschillende manieren!

Zakelijk sponsoren

Ook interesse om ons zakelijk te sponsoren?  Sponsoring is mogelijk door middel van een financiële bijdrage of door sponsoring in natura. Scouting Vorden sponsoren kan al vanaf 100 euro per jaar!
Neem contact met ons op en we bespreken graag de mogelijkheden!

Lees meer: zakelijke sponsor

Particulier sponsoren

Sponsorkliks
Sponsor bij iedere online aankoop met een extra klik GRATIS onze Scouting! Bij iedere online aankoop via de aangesloten webshop sponsor je een percentage van uw aankoop aan Scouting Sint Jorisgroep 5 zonder dat het u geld kost.

Lees meer: Sponsorkliks

Donatie
Wilt u een eenmalige donatie doen? U kunt het door u gekozen bedrag overmaken naar:

  • NL18 RABO 0366 4406 08
  • t.n.v. Scouting Vorden/Hengelo
  • Onder vermelding van “donatie scouting Vorden” en eventueel een korte toelichting.

Ook is het mogelijk om een bedrag over te maken via onze webshop. U kunt simpelweg fooi toevoegen aan de winkelmand (veelvoud € 0,50) en daarna gemakkelijk betalen met iDEAL.