Reünie Scouting Vorden

In de editie van 23 oktober 1945 van “De Graafschapsbode” werd de oprichtingsvergadering vermeld van een padvindersgroep te Vorden. De eerste opkomst werd  gehouden op zaterdag 25 oktober 1945 met de opleiding van a.s. patrouilleleiders.

Bovengenoemde is dus 75 jaar geleden. In het  seizoen 2020-2021 viert de groep dit jubileum met diverse activiteiten, waaronder een reünie voor oud-leden en anderen die in het verleden betrokken waren bij de groep. Deze reünie wordt gehouden op zaterdag 25 september 2021 in en bij de blokhut aan de Hilverinkweg 2A te Vorden.

Oud-leden kunnen zich door middel van een aanmelding op de DGA-site inschrijven voor deze reünie. We houden je dan op de hoogte van het nieuws en je krijgt te zijner tijd een definitieve uitnodiging toegestuurd.

Natuurlijk  willen we van elkaar weten wie er allemaal komen. Daarom publiceren we op onze site een lijst met de namen van de aanmelders en de jaren waarin zij lid waren. Door deze aanmelding ga je ermee akkoord, dat je naam wordt vermeld op deze lijst. Overige (persoonsgegevens) worden in het kader van AVG uiteraard niet openbaar gedeeld).

Misschien ken je nog andere oud-leden van de groep? Informeer ze dan over deze reünie en verwijs ze naar de DGA-site zodat ook zij het aanmeldingsformulier kunnen invullen! De aanmelding kan uiteraard ook per post: Reünie 75 Jaar DGA, Het Hoge 56, 7251 XZ Vorden.

Voorlopig programma: 

Uitgesteld vanwege het coronavirus naar 25 september 2021

Plaats:
Onze blokhut “Huis Ten Bosch”,  Hilverinkweg 2A ,7251 PA te Vorden. 

Tijden:

Vanaf 13.30 uur ben je welkom voor het bijwonen van /deelnemen aan een “gewone opkomst” van de speltakken welpen, verkenners en explorers. Er zijn dan al zithoeken en praattafels beschikbaar. Een koffie/thee bar is ook aanwezig. Om 16.00 uur begint de officiële reünie. Vanaf 18.00 uur is er een maaltijd (een  BBQ met een buffet) en rond 22.00 uur sluiten we het officiële deel af.

Er is een beperkte mogelijkheid om na de reünie in het clubhuis te overnachten. Hiervoor moet je je aanmelden. Je dient dan wel slaapzak, luchtbed/slaapmat mee te brengen. Voor de overnachters is er de volgende ochtend een ontbijt. We verwachten, dat rond 11.00 uur gesloten kan worden.

Kosten:

We zijn uiteraard zeer gastvrij en heffen geen deelnemersprijs. Wel zijn er diverse mogelijkheden tot het geven van een donatie ter bestrijding van de kosten en/of het overmaken van een bedrag als cadeau voor de jarige groep.

Degenen die een contante bijdrage willen storten kunnen deze deponeren in de melkbus die op het terrein staat.

Natuurlijk kan er ook een bedrag overgemaakt worden op de rekening van de groep: Stichting Scouting Vorden/Hengelo:
IBAN NL18 RABO 036 64 40 608, o.v.v. Jubileum

Na de ontvangst van de aanmelding ontvang je van ons een bevestiging en de dan beschikbare actuele informatie.  Lees deze pagina regelmatig, zodat je op de hoogte blijft van het actuele nieuws!

De Reünie Commissie
Bert Turfboer, Eelco Boss en Pieter Kramer