Reünie Scouting Vorden

In de editie van 23 oktober 1945 van “De Graafschapsbode” werd de oprichtingsvergadering vermeld van een padvindersgroep te Vorden. De eerste opkomst werd  gehouden op zaterdag 25 oktober 1945 met de opleiding van a.s. patrouilleleiders.

Bovengenoemde is dus 75 jaar geleden. In het  seizoen 2020-2021 viert de groep dit jubileum met diverse activiteiten, waaronder een reünie voor oud-leden en anderen die in het verleden betrokken waren bij de groep. Deze reünie wordt gehouden op zaterdag 25 september 2021 in en bij de blokhut aan de Hilverinkweg 2A te Vorden.

Natuurlijk  willen we van elkaar weten wie er allemaal komen. Daarom publiceren we op onze site een lijst met de namen van de aanmelders en de jaren waarin zij lid waren. Door deze aanmelding ga je ermee akkoord, dat je naam wordt vermeld op deze lijst. Overige (persoonsgegevens) worden in het kader van AVG uiteraard niet openbaar gedeeld.

Programma 25 september 2021

Plaats:
In en rondom onze blokhut “Huis Ten Bosch”,  Hilverinkweg 2A ,7251 PA te Vorden. 

Tijden:

Vanaf 13.30 uur ben je welkom aan de Hilverinkweg en daar wordt je ontvangen door de parkeerwachters en vervolgens kun je ‘inchecken’. Daarna kan men deelnemen/meekijken bij een “gewone opkomst” van de speltakken welpen, scouts en explorers. Ook zijn er zithoeken, praattafels en een koffie/thee bar. Om 16.15 uur begint de officiële reünie. Vanaf 18.00 uur is er een traditionele hoofdmaaltijd en ook later op de avond zorgen we voor hapjes, drankjes en spelactiviteiten. Rond 22.00 uur sluiten we het officiële gedeelte af.

Er is een beperkte mogelijkheid om na de reünie in het clubhuis te overnachten. Je dient dan wel slaapzak, luchtbed/slaapmat mee te brengen. Voor de overnachters is er de volgende ochtend een ontbijt. We verwachten, dat rond 11.00 uur gesloten kan worden.

Kosten:

We zijn uiteraard zeer gastvrij en heffen geen deelnemersprijs. Wel zijn er diverse mogelijkheden tot het geven van een donatie ter bestrijding van de kosten en/of het overmaken van een bedrag als cadeau voor de jarige groep:

  • Degenen die een contante bijdrage willen storten kunnen deze deponeren in de melkbus die op het terrein staat.
  • Ook kan er een bedrag worden overgemaakt d.m.v. een tikkie. De QR code hiervoor hangt ook op het terrein.
  • Tot slot kan er ook een bedrag overgemaakt worden op de rekening van de groep: Stichting Scouting Vorden/Hengelo: IBAN NL18 RABO 036 64 40 608, o.v.v. Jubileum

Tot op de reünie.

De Reünie Commissie
Bert Turfboer, Eelco Boss en Pieter Kramer