Kennismaken?

Wil je eerst vrijblijvend kennismaken met onze scoutinggroep? Vul dan het onderstaande kennismakingsformulier in. Met het onderstaande kennismakingsformulier kun je je opgeven als toekomstig lid van Scouting Vorden en kun je drie keer vrijblijvend meedraaien met onze groep.

In verband met de grote belangstelling voor Scouting is er voor de speltak welpen  (6,5 tot 11 jaar) en scouts (11 tot 15 jaar) een wachtlijst. Wanneer je je kind opgeeft via het onderstaande formulier wordt het op de wachtlijst gezet en neemt een leidinggevende binnen enkele dagen contact op over de lengte van de wachtlijst. Voor de speltakken Explorers ( 15 tot 18 jaar) en Roverscouts ( 18 tot 21 jaar) is er (momenteel) geen wachtlijst.

Kennismakingsformulier jeuglid


Onderstaande gegevens hebben betrekking op het nieuwe lid:

Alvast bedankt voor je aanmelding en veel plezier bij Scouting Vorden!

Wanneer je op “verzenden” klikt worden je gegevens doorgestuurd. Alleen personen binnen de groep die de gegevens functioneel nodig hebben (het leidingteam en de ledenadministratie) hebben hiermee inzicht in de strikt noodzakelijke gegevens. Deze gegevens worden bewaard tot het moment van inschrijving of tot het besluit niet lid te worden van onze groep. Daarna worden deze gegevens verwijderd/vernietigd.  De privacywetgeving (AVG/GDPR) is hierbij van toepassing. Op https://www.scouting.nl/privacy vind je het Privacy Statement van Scouting Nederland. Het privacy statement van onze groep vind je op https://www.dga-vorden.nl/privacy/