Scoutingkermis 75 jaar

Eindelijk konden we ons jubileum vieren met alle stafleden, jeugdleden, ouders en genodigden. Een welkomstwoord van onze burgemeester Marianne Besselink (uiteraard de microfoon vakkundig geknoopt aan een standaard) die onze locatie en inzet van vrijwilligers prees en daarnaast een hartelijke felicitatie van onze jeugdburgermeester Lisa Ankersmid.

Na deze openingswoorden werden de lustrumtekens uitgedeeld voor 5, 10, 15, 20, 25 jaar en zelfs twee lustrumstekens voor 60> jaar lidmaatschap. Een bijzondere verdienste (Gouden Vos) is uitgereikt aan Jurgen Schimmel en Nandie Schimmel-Jansen voor hun bovengemiddelde inzet voor Scouting Vorden.

Vervolgens kon de scoutingkermis echt van start gaan en kon er gereden worden op Romeinse racewagens, op volle snelheid over de stormbaan, boogschieten, katapult kegelen en tal van andere, veelal zelfgemaakte, spellen. Bij sommige onderdelen waren ouders net zo fanatiek, soms nog fanatieker dan de jeugdleden. Een fantastische dag om het jubileum te vieren met alle leden, vrijwilligers en familieleden. Bekijk ook artikel scoutingkermis in Contact