Groepsuitje 2022

In aanloop naar het groepsuitje werd al flink gespeculeerd over de invulling van de dag als afsluiting van het jubileumjaar. Zaterdag 2 juli was het dan zover. Welpen, Scouts, Explorers en Roversscouts stonden opgesteld met hun fietsen, terwijl de staf nog de laatste boterhammen aan het smeren was, waarnaar de fietstocht naar Ruurlo kon beginnen.

Bij aankomst in Ruurlo werd iedereen o.a. voorzien van een broodje knakworst om vervolgens te gaan klimmen en tokkelen in het klimbos van de Achterhoek. Door de diversiteit in routes en hoogtes was er voor iedereen voldoende uitdaging en vlogen de drie uren voorbij. Nog even een fietstocht terug naar het clubhuis, een gezamenlijke afsluiting en het groepsuitje zat er alweer op.

Terwijl de leden zich naar huis toe begaven was er voor de staf nog een barbecue georganiseerd om ze te bedanken voor de vrijwillige inzet van het afgelopen bewogen jaar.

Voor de leden is er nu vakantie en de eerstvolgende activiteiten zijn de zomerkampen van de Scouts en de Explorers. De eerste opkomst staat op de planning voor 27 augustus. Fijne vakantie!

Foto’s