Coronavirus richtlijnen

Laatste update: juni 2022

Op deze pagina houden we je op de hoogte van alle maatregelen rondom Scouting Vorden en het coronavirus. Onze opkomsten houden we zoveel mogelijk buiten en het is van belang om je aan de regels te houden.

Onderstaande video is al een tijd geleden opgenomen, maar grotendeels zijn deze regels nog van toepassing:

Alle regels op een rij

1. Waar dienen scouts en leiding van tevoren rekening mee te houden?

  • Ben je ziek, verkouden of heb je één van de andere symptomen van corona, dan mag je helaas niet op scouting komen.
  • Heb je klachten? Laat je testen. Is je testuitslag negatief, dan ben je welkom op scouting. Is je test positief, dan blijf je thuis. Ook als een van je gezinsleden positief getest is blijf je thuis.

2. Het toilet

Als we gebruik moeten maken van het toilet kan dat. Na het gebruik van het toilet wassen wij goed onze handen. Hiervoor is bij de wasbak voldoende zeep aanwezig en zijn er papieren handdoekjes om je handen af te drogen. Doe deze na gebruik in de bak die daarvoor staat. Ook is er desinfectiegel aanwezig. 

3. Ongelukjes

Ondanks dat wij altijd leuk spelen kan het gebeuren dat er ook eens iets mis gaat. Hierbij hanteren wij de richtlijnen van het rode kruis voor eerste hulpverlening en corona.

4. Aankomst en vertrek

  • Indien kinderen met hun ouders komen dan mogen ze weer tot de blokhut gebracht worden.
  • Wij adviseren zoveel mogelijk de rijrichting vanaf de Hengeloseweg richting Lindeseweg te blijven volgen om elkaar de ruimte te geven.

Meer informatie?

Voor meer informatie kun je uiteraard terecht bij het stafteam van Scouting Vorden.